Volg ons:

Ontmoet Kranenborg’s held Massimo Bottura en neem een exclusief kijkje in de keuken van zijn driesterrenrestaurant, waar een combinatie wordt gemaakt tussen Gouda Holland kaas en Aceto Balsamico.Ontdek het geheim van Aceto Balsamico

Het geheim van Aceto Balsamico met Robert Kranenborg

Gouda Holland kaas heeft een BGA-keurmerk! Om in beeld te brengen wat dit inhoudt, reed chef-kok Robert Kranenborg met een oranje DAF langs vier verschillende Europese regio's. In vier mini-documentaires doet Kranenborg onder meer de champagnestreek en Italië aan, waarbij hij parallellen legt tussen de beroemde mousserende wijn, Aceto Balsamico en Gouda Holland kaas.

Copyright © Zuivelstichting. Alle rechten voorbehouden
De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie en het Uitvoerend Agentschap voor consumenten, gezondheid, landbouw en voeding (Chafea) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.